altΑγαπητοί Συνεργάτες

Καλωσορίσατε στην πρώτη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου της MOBOTIX “Mx4U”

Το ¨Mx4U¨ θα σας κρατά ενήμερους συχνά για όλες τις πιο πρόσφατες ειδήσεις από την εταιρεία μας. Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη όντως να είστε ένας από τους πρώτους που θα ανακαλύψετε ποιες νέες λύσεις αναμένονται από τη MOBOTIX στο μέλλον και ποιες επιχειρησιακές ευκαιρίες αυτές θα σας φέρουν.

Αυτός είναι ένας λόγος που είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να σας παρουσιάσω την κάμερα S14 – η οποία αντιπροσωπεύει μια νέα ολόκληρη σειρά λύσεων της MOBOTIX. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε όλες τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις κάμερες, το λογισμικό, τον αυτοματισμό οικίας και των εξαρτημάτων.

Η S14 FlexMount, είναι  η πρώτη εύκαμπτη διπλή ημισφαιρική κάμερα στον κόσμο, η οποία τώρα είναι  διαθέσιμη. Ήδη η πρώτη εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ξενοδοχείο Klostermühle στο Münchweiler, στη Γερμανία. Η τραπεζαρία και η αυλή του ξενοδοχείου με μια άποψη από το δάσος Palatinate, τώρα μπορούν και ελέγχονται με μια μόνο S14D. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εγκατάσταση ακολουθούν στη συνέχεια του ενημερωτικού δελτίου.

Φυσικά, η S14 είναι μια συμπαγής λύση ασφάλειας με ένα πολύ ευρύτερο πεδίο εκτός αυτών των ξενοδοχείων. Ειδικά ο συνδυασμός εκτενών τεχνικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, μια εξαιρετικά συμπαγής κατασκευή και ένα ελκυστικό σχέδιο ανοίγουν ένα πολύ μεγάλο εύρος επιλογών εφαρμογής. Επομένως, η S14 είναι επίσης η τέλεια λύση για τράπεζες και καταστήματα λιανικής, όπου πολύ υψηλά επίπεδα ασφαλείας και διακριτικότητας απαιτούνται. Οι πύλες ασφαλείας και τα γραφεία είναι μερικές άλλες εφαρμογές όπου η S14 είναι η ιδανική λύση.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για εσάς? Μπορείτε να αναπτύξετε καινούρια έργα και να εκμεταλλευτείτε τις πρόσθετες ευκαιρίες πωλήσεων. Έτσι ενεργήστε γρήγορα και μην διστάζετε να παραγγείλετε την πρώτη σας S14 σήμερα!

Όπως διαπιστώνετε, η MOBOTIX προσφέρει προϊόντα που βελτιώνουν τις επιχειρησιακές σας συναλλαγές με προσανατολισμό στο τεχνολογικό μέλλον. Θα μείνετε κατάπληκτοι με αυτό που το μέλλον σας επιφυλάσσει! Στο επόμενο τεύχος του “Mx4U” θα αποκαλυφθούν περισσότερα.

Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη έκδοση!

Με εκτίμηση,

alt

Dr. Magnus Ekerot


H MOBOTIX λανσάρει την S14 FlexMount – Τη Παγκοσμίως 1η Ευπροσάρμοστη Διπλή Ημισφαιρική Κάμερα

 

altΗ FlexMount S14 της MOBOTIX, η 1η παγκοσμίως ευπροσάρμοστη διπλή ημισφαιρική κάμερα, είναι πλέον διαθέσιμη. Η κάμερα, είναι διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις την  mono (S14M), και την dual (S14D), ενσωματώνει φακούς μινιατούρες και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων εφαρμογών.

Για παράδειγμα, η S14D μπορεί να εξοπλιστεί με δύο ημισφαιρικούς φακούς με ενσωματωμένο μικρόφωνο όπου συνδέονται με την κύρια πλακέτα μέσω καλωδίων. Αυτό την καθιστά δυνατή για τον πλήρη έλεγχο δύο δωματίων που βρίσκονται δίπλα ή το ένα επάνω στο άλλο, με μια μόνο S14 κάμερα. Ο λεπτός σχεδιασμός των αισθητήρων, οι οποίοι είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο, επιτρέπουν μια εξαιρετικά διακριτική εγκατάσταση.

διαβάστε περισσότερα


S14 Case Study: Hotel Klostermühle

alt

Το οικογενειακό ξενοδοχείο Klostermühle στο Münchweiler της Γερμανίας, είναι ένα τέλειο παράδειγμα πώς η S14 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην πράξη. Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκετε στην περιοχή Rhineland-Palatinate και είναι ένας από τους top 250 Συνεδριακούς χώρους της Γερμανίας. Το 950-ετών  Μοναστήρι Μύλος είναι ένα κτίριο που αποτελείτε από 23 σύγχρονα δωμάτια και δύο χώρους συνεδρίων. Το ξενοδοχείο αποτελείτε από 6.000 m2 με ένα κέντρο εκπαίδευσης, εστιατόριο, μια μεγάλη αυλή καθώς και ένα κέντρο ευεξίας με σάουνα, solarium και ατμόλουτρο. Το ξενοδοχείο βασίζετε στην S14D της MOBOTIX για να εξασφαλίσει στους προσκεκλημένους μέγιστη ασφάλεια καθώς και να επιτηρεί στενά όλα τα συμβάντα στον χώρο της αυλής και της τραπεζαρίας.

alt

Δύο φακοί 180μοιρών καθιστούν δυνατή την κάλυψη των  δύο παρακείμενων περιοχών ταυτόχρονα με μόνο μία κάμερα. Ο Eric Jennewein από το ξενοδοχείο Klostermühle αναφέρει: "Η κάμερα S14 της MOBOTIX υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες μας. Μας επιτρέπει να επιτηρούμε σημαντικά εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας μόνο την S14D – όλα για την ασφάλεια των επισκεπτών μας. Και αυτό το πραγματοποιεί πολύ διακριτικά και αθόρυβα." 

alt


MOBOTIX: Εκπαίδευση Και Σεμινάρια

alt

Η MOBOTIX διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια στα κεντρικά της στο Langmeil, αλλά και σε συνεργασίας με τους αντιπροσώπους της σε κάθε χώρα. Η πρακτική εκπαίδευση προσανατολίζετε σε 3-στάδια και απευθύνεται σε εταιρείες ασφαλείας, εγκαταστάτες αλλά και σε οποιονδήποτε το επιθυμεί.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας  

 

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την Ανακοίνωση Προϊόντος της S14  

alt

Support

Tel.: +30 2231 302 378

email: support@c4eye.gr 

 

Facebook

Που θα μας βρείτε;

C4eye
Όθωνος 45
351 00 Λαμία
Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 2231 302 378
+30 2231 300 296

Fax:
+30 211 800 8458

http://www.C4eye.gr

info@c4eye.gr
sales@c4eye.gr 

Συνδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 55 επισκέπτες και κανένα μέλος

Είσοδος Χρήστη