Συστήματα Χαμηλού Κόστους

Τα DVRσυστήματα έχουν από καιρό κυριαρχήσει στον προϋπολογισμό μιας ευαίσθητης αγοράς. Ενώ οι IPκάμερες μπορούν και αποδίδουν ανώτερης ποιότητας video, ιστορικά τα εμπορικά στοιχεία φανερώνουν ότι αυτό δεν είναι αρκετό ώστε να μεταπείσουν τους αγοραστές με περιορισμένους προϋπολογισμούς υπέρ των IP….μέχρι τώρα.

‘’Ο χώρος παρακολουθείτε από κλειστό κύκλωμα cctv’’ πινακίδες αναρτούνται σε μαγαζιά και χώρους προς αποτροπή κάποιου περιστατικού. Συνήθως κοντά σε ταμεία και εισόδους, τοποθετούνται οθόνες προβολής κάποιων καμερών του συστήματος ασφαλείας, δείχνοντας ζωντανά την είσοδο και την κίνηση των πελατών από τον επιτηρούμενο χώρο. Σε περίπτωση συμβάντος, ο παραβάτης καταγράφεται κατά την πράξη και τα καρέ που αποτυπώνονται από μια αναλογική κάμερα, αποθηκεύονται σε ένα DVR. Ακόμη και αν το DVR είναι προγραμματισμένο και ρυθμισμένο στην πιο υψηλή ανάλυση, οι πηγές του αναλογικού σήματος είναι φτωχές σε ποιότητα – καθιστώντας το δύσκολο να προσδιορίσει θετικά  το μεμονωμένο άτομο που σχετίζεται με το συμβάν. 

Αργά αλλά σταθερά οι πελάτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι το videoαπό ένα σύστημα IPκαμερών είναι κατά πολύ ανώτερο όταν συγκρίνεται ακόμη και με το πιο τελευταίο τεχνολογικά εξοπλισμένο σύστημα DVR. Ωστόσο, οι συνήθειες ενός μικρού μέρους τις αγοράς δείχνει ότι η εκπαίδευση ανάμεσα στο euro και τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των IP-based συστημάτων είναι ελλιπής. Φαίνεται ότι οι μικρές επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες σπιτιών πιστεύουν ότι το κόστος ενός συστήματος επιτήρησης IP Hi-resolution είναι πάρα πολύ ακριβό. Μην καταλαβαίνοντας τις βασικές διαφορές μεταξύ του IPvs. αναλογικού, οι καταναλωτές έλκονται από τις χαμηλές τιμές ενός DVRσυστήματος, επιλέγοντας την φθηνότερη εναλλακτική λύση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει έναν συμβιβασμό στην ποιότητα τις εικόνας.

Δεν είναι καμία κατάπληξη ότι οι οικείες και οι μικρές επιχειρήσεις είναι το βασικό στήριγμα των συστημάτων DVR από 1-4 κάμερες. Εν συντομία, ιστορικά, η χαμηλότερη τιμή αγοράς έχει αποτρέψει αποτελεσματικά την τεχνολογία των IP καμερών να διεισδύσει στον αρκετά μεγάλο κομμάτι της αγοράς στις μικρές εγκαταστάσεις με λίγες κάμερες.

Είναι ενδιαφέρον ότι, μαζί με τις προβλέψεις για την τεράστια αύξηση των IP καμερών  σε πωλήσεις  κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, οι αναλυτές των αγορών πιστεύουν ότι η πλειοψηφία των πωλήσεων θα προέρχονται από τα μεγαλύτερα έργα -βασισμένα σε εγκαταστάσεις – όπου η υψηλότερη ανάλυση και τα εξελιγμένα συστήματα λειτουργικότητας είναι οι απόλυτες απαιτήσεις. Η πρόβλεψη ανάπτυξης για τις IP στο μεγάλο κομμάτι της αγοράς, σχετίζεται με το γεγονός ότι το βασικό κεντροποιημένο συστήματα εποπτείας των IP στην αγορά, τα πλεονεκτήματα κόστους συχνά δεν είναι συνειδητοποιήσημα έως ότου μεγάλος αριθμός καμερών έχει εγκατασταθεί.

Αλλά τι ακριβώς γίνεται με το μικρό κομμάτι της αγοράς; Για παράδειγμα, πώς μια μικρή επιχείρηση ή κάποιος ιδιοκτήτης οικείας, έχουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουν τα προηγμένης τεχνολογίας IP-based υψηλής ευκρίνειας συστήματα ασφαλείας;    

Μήπως οι αγοραστές θα πρέπει πρώτα να περιμένουν μια πτώση τιμών των δικτυακών IP καμερών πριν προχωρήσουμε σε μια κατανοητή αυτής τις τιμής του συνειδητού όγκου τις αγοράς;

Όχι πλέον!

Μια τεράστια αλλαγή συμβαίνει τώρα στην αγορά των συστημάτων επιτήρησης - γνωστή ως Ημισφαιρική Τεχνολογία. 

Η νέα αυτή πλατφόρμα τώρα απεικονίζει ολόκληρο το σύστημα επιτήρησης της αγοράς και το ποσοστό αύξησής της είναι τρεις φορές επάνω στη παγκόσμια αγορά των IP καμερών.  Στη πραγματικότητα, το άνευ προηγούμενου αυτό φαινόμενο ξεκίνησε το 2008 με το μοντέλο Q22, το οποίο τώρα αντικαταστάθηκε με τη νέα βελτιωμένη Q24.  

altΑυτή η έκρηξης ανάπτυξης μας επισημαίνει το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πελάτες αρχίζουν και επενδύουν όλο και περισσότερο από το χρόνο τους για να εκπαιδευτούν σχετικά με την τεχνολογία και τι μπορεί αυτή να τους προσφέρει, με αποτέλεσμα τώρα να επιλέγουν την Ημισφαιρική τεχνολογία της MOBOTIX αντί των παλιών παραδοσιακών αναλογικών συστημάτων DVR, λόγω της εξοικονόμησης κόστους.

Πλέον είναι εφικτό από μια Megapixel κάμερα να κάνει την δουλειά 4 CCTV καμερών – αυτό αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση περίπου 30%, καθώς η Ημισφαιρική κάμερα συμπεριλαμβάνει την πλήρη λειτουργικότητα ενός DVR, απαιτεί λιγότερη καλωδίωση και πολύ λιγότερο χρόνο εγκατάστασης. 

Η Ημισφαιρική τεχνολογία θα συνεχίσει να προσελκύει πελάτες μακριά από τα χαμηλής τεχνολογίας DVRσυστήματα καθώς αυξάνεται η συνειδητοποίηση. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα συνεχίσει να έχει περαιτέρω επιπτώσεις στην ήδη παρακμάζουσα αγορά DVR.

Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα κόστους;

Μια Ημισφαιρική κάμερα όπως η Q24 προσφέρει ένα έτοιμο προς χρήση για εγκατάσταση σύστημα μόλις με €798. Το οποίο περιλαμβάνει 3-Megapixel resolution, DVR αποθήκευση εσωτερικά τις κάμερας, διαχείριση συναγερμών και λειτουργικό καταγραφής, κυριολεκτικά είναι ένα σύστημα plug and play χωρίς κάποια επιπρόσθετα κόστη hardware software. Αυτό αναδεικνύει μια τεράστια ευκαιρία στην αγορά των οικείων και των μικρών επιχειρήσεων.  Η μεγάλη εξοικονόμηση που προσφέρετε από την Ημισφαιρική Τεχνολογία έχει επιταχύνει το τελειωτικό χτύπημα στα συστήματα DVR.   

Support

Tel.: +30 2231 302 378

email: support@c4eye.gr 

 

Facebook

Που θα μας βρείτε;

C4eye
Όθωνος 45
351 00 Λαμία
Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 2231 302 378
+30 2231 300 296

Fax:
+30 211 800 8458

http://www.C4eye.gr

info@c4eye.gr
sales@c4eye.gr 

Συνδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 επισκέπτες και κανένα μέλος

Είσοδος Χρήστη