MOBOTIX HEMISPHERIC Q24Μ    Allround Easy – AllRound Securealt

Η Mobotix Q24M δεν είναι μόνο μια από τις πρώτες 3-megapixel IP κάμερες στην αγορά αλλά μπορεί και κάνει ότι κανένα άλλο προϊόν δεν μπορεί να κάνει: προσφέρει μια συνολική απεικόνιση 360ο επιτρέποντας την παρακολούθηση τεσσάρων διαφορετικών περιοχών ταυτόχρονα.

Η Q24M βασίζεται στην ημισφαιρική τεχνολογία της Mobotix και χρησιμοποιεί αισθητήρα 1/2 CMOS. Τοποθετημένη στην οροφή, δίνει μια πλήρη προβολή όλου του χώρου, ενώ στο τοίχο δίνει προβολή 180ο.

Η Q24M διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναμένουμε από ένα σύγχρονο μοντέλο IP κάμερας, όπως : τεχνολογία PoE, ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο καθώς και υποδοχή για κάρτα μνήμης SD μαζί με τη 4GB MicroSD για τοπική αποθήκευση. Η κάμερα είναι συμβατή με το πρότυπο IP-65, κάτι που σημαίνει ότι είναι απόλυτα προστατευμένη όταν τοποθετείται σε εξωτερικό περιβάλλον από σκόνη ή άλλους παράγοντες.

altΜαζί με τη βάση οροφής και τη βάση εντοιχισμού, η Mobotix προσφέρει και ένα προαιρετικό αντιβανδαλιστικό κάλυμμα . Το καλώδιο δικτύου έχει ελαστική σφράγιση, συνδετήρες για να παραμένει σταθερά στη θέση του ενώ η MicroSD κάρτα μπορεί να καταργηθεί μόνο εάν βγει εκτός της κάμερας.

Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, κάτι στο οποίο συμβάλλει και το webinterface που διαθέτει, μέσα από το οποίο ρυθμίζονται οι επιλογές ασφαλούς πρόσβασης, αλλά και οι υπόλοιπες παράμετροι δικτυακής λειτουργίας. Πιέζοντας  ένα μικρό, αλλά καλά κρυφό κουμπί στο faceplate της κάμερας, αυτό θα ανακοινώσει την διεύθυνση IP, τη μάσκα υποδικτύου και διεύθυνση MAC χρησιμοποιώντας το ηχείο.

Η κάμερα υποστηρίζει M-JPEG αλλά και τον MxPEG CODEC που έχει αναπτύξει αποκλειστικά η Mobotix και επιτυγχάνει τη βέλτιστη altδιαχείριση του bandwidth κατά τη δικτυακή μετάδοση high-resolution video. Παράλληλα προσφέρει υψηλά framerate 30fps σε VGA mode, το οποίο μπορεί να “πέσει” μέχρι τα 20 fps αν επιλεγεί ρύθμιση ανάλυσης 2048 x1536.

Όλα τα στοιχεία ελέγχου είναι διατεταγμένα κατά μήκος στο πλαϊνό επάνω μέρος της εικόνας ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από μια μυριάδα λειτουργιών, όπως: μέγεθος εικόνας, τύπος απεικόνισης, ποιότητα, φωτεινότητα, ζουμ και framerate. Κατά την πλήρη απεικόνιση λαμβάνεται η τυπική ημισφαιρική προβολή αλλά μετατρέπεται σε κατάσταση κανονικής εικόνας και η κάμερα διορθώνει την παραμόρφωση αυτόματα.

Επίσης μπορεί ο χρήστης να έχει διπλή πανοραμική εικόνα και τέλος η λειτουργία surround, διαχωρίζει και επιτρέπει την παρακολούθηση τεσσάρων διαφορετικών περιοχών ταυτόχρονα. Επισημαίνοντας μια από αυτές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 8x ψηφιακό ζουμ  και των ψηφιακών ptz λειτουργιών, χωρίς να επηρεάζονται οι άλλες τρεις εικόνες.

altΓια την ανίχνευση κίνησης μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά παράθυρα στην κύρια απεικόνιση. Δεν είναι τόσο διαισθητικό όπως τα συστήματα που χρησιμοποιούνται άλλες εταιρείες, αλλά μετά από μερική εξάσκηση συνηθίζουμε τη λειτουργία του. Τα συμβάντα μπορούν να έχουν πολλαπλές ενέργειες που συνδέονται με αυτές, όπως: αποστολή εικόνων σε εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, σε ένα server FTP ή mail address, καλώντας μέσω SIP τηλεφώνου ή αποστολή ενός μηνύματος σε μια διεύθυνση IP.

Η Q24M είναι μία από τις πιο ευέλικτες IP κάμερες. Το πεδίο προβολής της είναι αξιοσημείωτο και αυτό υποστηρίζετε μέσα από ένα ευρύ ποιοτικό φάσμα δυνατοτήτων επιτήρησης και καταγραφής.

 

Support

Tel.: +30 2231 302 378

email: support@c4eye.gr 

 

Facebook

Που θα μας βρείτε;

C4eye
Όθωνος 45
351 00 Λαμία
Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 2231 302 378
+30 2231 300 296

Fax:
+30 211 800 8458

http://www.C4eye.gr

info@c4eye.gr
sales@c4eye.gr 

Συνδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 38 επισκέπτες και κανένα μέλος

Είσοδος Χρήστη